Нова фаза війни в Україні: розвідка Великобританії озвучила насторожуючу заяву

У Британській розвідці озвучили чергову заяву щодо подальшого сценарію бойових дій на території України. Згідно з оприлюдненою інформацією, вже найближчим часом у нашій країні, ймовірно, розпочнеться нова фаза війни.

Військові РФ

Цілі Путіна не змінились Фото - lb.ua

Як інформує «НБН», із посиланням на «Європейську правду», в огляді про війну на території України за шосте серпня йдеться, що протяжність основного фронту сягатиме трьохсот п’ятдесяти кілометрів на півдні України.

Дослівно з оприлюдненого повідомлення:

«Війська держави-окупанта практично точно накопичуються у південній частині Української держави. Можливо, вони там очікують, що ЗСУ підуть у контрнаступ. Дуже довгі конвої російських військових вантажних транспортних засобів, а також артилерії, танків тощо переміщуються зі Сходу України на південний захід країни».

Також є повідомлення щодо того, що загарбники перекидають свої сили з окупованих Мелітополя, Бердянська, Маріуполя, а також материкової частини Російської Федерації через Кримський міст на територію АРК.

Британська розвідка зазначила:

«У Крим перемістили бойове тактичне угруповання чисельністю від 800 до 1000 осіб. Очевидно, їх задіють для посилення російського угруповання в Херсонській області. Другого серпня до Криму було перекинуто нову БТГ. Їх також перекидають із східного угруповання. З великою ймовірністю вони будуть відправлені на територію Херсонської області».

Таким чином, у розвідці Великобританії зробили такий висновок:

«Війна Російської Федерації проти Української держави вже зовсім скоро увійде до нової фази. Найбільш інтенсивні бойові дії змістяться на фронт, довжина якого сягає трьохсот п’ятдесяти кілометрів, починаючи від Запоріжжя та до Херсона».

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Олексій Данилов зробив заяву щодо контрнаступу Збройних сил України з метою деокупації тимчасово захоплених російськими військами територій.

Exit mobile version