Не було прильотів з початку війни: Євген Єнін розповів, яку область пройшли ракетні обстріли

Виявляється, що на території України є область, куди з початку повномасштабного вторгнення Росії не прилітала ворожа ракета. Про це розповів Євген Єнін, який є першим заступником глави МВС Української держави.

Евгений Енин

Енин об обстрелах Украины. Фото - censor.net

Як інформує «НБН» із посиланням на заяву Єніна в ефірі телемарафону від сьомого серпня, лише в одну область Української держави з початку широкомасштабного наступу військ РФ не прилітала ракета ворога.

Дослівно із заяви Євгена Єніна:

«Якщо говорити про ті регіони, які більше зазнають збитків від снарядів Росії, то це Донецька та Луганська області, куди прилітало 3 та 4 тисячі разів відповідно. У Миколаївській області було зафіксовано понад сім сотень прильотів. На сьогодні єдиною областю, куди не прилітала ворожа ракета за час війни в Україні – це Чернівецька область, і слава Богу, що там тихо».

Протягом вчорашньої доби, шостого серпня, як додав Єнін, війська Російської Федерації здійснили сорок шість обстрілів. Внаслідок цього загинули шістнадцять людей, а десятки були поранені.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що вночі та під ранок Росія завдала ракетних ударів по місту.

Exit mobile version