Українці вимагають заборонити в’їзд до країни росіянам на 50 років: Зеленський розгляне петицію

Українці звернулися до глави держави Володимира Зеленського із пропозицією заборонити перетин кордонів нашої держави на півстоліття для громадян країни-агресора.

Заборона на в'їзд росіянам до України

Заборона на в'їзд росіянам до України. Фото – shutterstock.com

Автором петиції, яка розміщена на офіційному сайті президента, виступив українець Андрій Кузьмін. Він закликав повністю закрити нашу країну для всіх мешканців Російської Федерації на 50 років і не надавати їм дозвіл на проживання, інформує «НБН».

На думку Кузьміна, дозволи на проживання у нашій державі варто видавати лише тим росіянам, які захищали нашу країну разом із ЗСУ. Понад 25 000 українців підтримали його пропозицію, тепер петицію має розглянути президент.

Кузьмін у своєму зверненні нагадав, що ми з 2014 року страждаємо від російської збройної агресії на нашій території. За цей період, на жаль, українське керівництво не спромоглося захистити своїх громадян від агентури Москви, диверсантів та коригувальників, які безперешкодно перетинали кордон нашої держави завдяки безвізовому режиму з країною-окупантом.

Раніше українці закликали посилити режим контролю над в’їздом росіян до нашої країни. Зеленський доручив Шмигалю опрацювати це питання, після чого з 1 липня Київ запровадив візовий режим для громадян держави-агресора.

Exit mobile version