27 годин зі зв’язаними очима – окупант розповів про «обробку відмовників» перед відправкою на фронт

Откупанти влаштовують пекло не лише українцям, а й своїм співвітчизникам, які не хочуть брати участь у «спецоперації». «Відмовники» проходять тортури, перш ніж змінять своє рішення та вирушать на фронт в Україну.

Російські окупанти

Армія Росії. Фото – dan-news.info

Один із військових РФ розповів, як його катували за відмову їхати на війну в Україну. Його та інших солдатів привезли до Брянки, де їх «переконували» вирушити на передову, інформує «НБН» із посиланням на The Insider.

Спочатку у них відбулася бесіда з психологом, потім із полковником, який наказав їм вибирати між двома варіантами – оправкою до СІЗО чи на фронт. Солдати обрали слідчий ізолятор, бо вірили, що їх просто залякують.

Зрештою «відмовників» відправили до підвалу, де вони просиділи без їжі шість годин. Частина військових вирішила їхати на передову, решту вивезли в незрозуміле місце, де їх катували.

За словами росіянина, їх посадили в кімнату метр на метр по троє людей, усім зав’язали очі та руки. Там вони провели 27 годин без їжі, води та туалету. Після цього знову їх запитали, чи їхатимуть вони на фронт. Декілька військових погодилися вирушити на передову, решту побили і погрожували прострілити коліна, тому вони теж змінили своє рішення.

Солдат отримав поранення та зміг повернутися на батьківщину. Він зазначив, що має намір звернутися до Слідчого комітету РФ із заявою про катування.

Раніше розслідувачі опублікували історію контрактника армії РФ. Військовий розповів, куди відправляють і що роблять із солдатами, які відмовляються брати участь у «спецоперації».

Exit mobile version