Рєзніков висловився про «корейський» та «сирійський» сценарії завершення війни в Україні

Глава Міністерства оборони України Олексій Резніков заявив, що війна в нашій країні не може завершитися за «корейським» чи «сирійським» сценаріями.

Олексій Резніков

Олексій Резніков. Фото – 24tv.ua

В інтерв’ю «Українській правді» міністр оборони наголосив, що єдиний реальний варіант припинення бойових дій у нашій країні – перемога ЗСУ на полі бою за підтримки західних союзників Києва у вигляді постачання озброєння, інформує «НБН».

Резніков зазначив, що війна не може закінчитися за «корейським сценарієм», оскільки Російська Федерація ще вісім років тому втратила можливість заморозити збройний конфлікт.

У Міноборони не розглядають і «сирійський» сценарій закінчення бойових дій, оскільки в країни-агресора виснажуються ресурси, а Україна навпаки поповнює свій арсенал зброї та отримує допомогу від нових партнерів, оскільки Захід зацікавлений у перемозі нашої держави.

За словами міністра, Україна має бути у максимально виграшній позиції завдяки роботі ЗСУ та підтримці іноземних союзників, тому чиновник вважає, що наша перемога – абсолютно реальний план.

Раніше радник керівника ОПУ Михайло Подоляк також заявив, що в Україні не може повторитися «корейський сценарій», оскільки між КНДР та Російською Федерацією є суттєва відмінність.

Exit mobile version