Партизани у Криму розклеїли листівки з «цілями для ЗСУ»

Партизани, які проживають на території незаконно анексованого Російською Федерацією Кримського півострова, розклеїли листівки нібито з координатами «наступних цілей для ЗСУ». Зокрема, така ситуація спостерігається у Джанкої. Щодо Сімферополя, там помічені листівки, на яких написано «Бережи життя – евакуйся».

Листівка

Партизани в Криму розклеюють листівки. Фото - censor.net

Як повідомляє «НБН» з посиланням на повідомлення Представництва президента України в АРК, кримські партизани активізувалися на півострові.

Дослівно з оприлюдненої заяви:

«Активісти з Криму на території тимчасово окупованого Росією Джанкоя розклеїли листівки з координатами «наступних цілей для Збройних сил України». Все це почалося після вибуху на аеродромі в Новофедорівці. На листівках як цілі написано: авіабаза «Жовтневе» та «Кача», вертольотодром «Джанкою», міжнародний аеропорт «Севастополь», а також аеродром «Гвардійське».

Крім того, зазначається, що активісти «Жовтої стрічки» закликають громадян евакуюватися на підконтрольну територію Української держави. По всьому Сімферополю зараз можна побачити листівки з написом: «Евакуюйся, бережи своє життя».

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що німецький таблоїд Bild написав про наслідки удару по аеродрому в Криму.

Exit mobile version