Деокупація Херсона: полковник СБУ розвінчав головний міф про звільнення регіону

Нардеп, полковник СБУ, секретар комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Роман Костенко розвіяв головний міф щодо визволення Херсонщини. Він пояснив, чому не варто вірити в те, що окупанти втечуть із регіону, як тільки ЗСУ зруйнують мости через Дніпро.

Херсон

Херсон. Фото – ria.ru

Згідно свіжих новин, багато хто вірить у те, що щойно армія України ліквідує мости через Дніпро, «визволителі» залишать правий берег Херсонщини, інформує «НБН».

За словами Костенка, росіян треба змушувати робити «жест доброї волі», оскільки якщо ЗСУ просто зруйнують мости, окупанти налагодять переправи. Звичайно, логістика не буде надходити так само добре, але все ж таки буде, крім того, на правому березі країна-агресор вже сконцентрувала деяку частину сил, яка тримає хорошу оборону.

Полковник СБУ переконаний, що загарбники самостійно з нашої території не підуть і ВСУ мають накопичувати сили та кошти, щоби видавити ворога з нашої країни. Вигнати росіян з України можна лише активними діями за допомогою артилерії та високоточної зброї.

Закликав не формувати надмірні очікування щодо звільнення Херсонщини й аналітик Сергій Згурець. Експерт пояснив, на якому етапі перебуває деокупація регіону.

Exit mobile version