Насміхався з HIMARS і загинув від їхнього удару: у Попасній ліквідували пропагандиста-вагнерівця

У Попасній ліквідували російського пропагандиста-вагнерівця, який відомий як «Адмін» чи «Білий». Загарбник загинув від удару американських систем залпового вогню HIMARS, з яких він глузував.

Російські окупанти

Російські окупанти. Фото – gordonua.com

Російський найманець-пропагандист вів канали Grey Zone у YouTube та Telegram. Ці ресурси «Адмін» використовував для пропаганди війни РФ проти України. Про ліквідацію окупанта стало відомо від інших загарбників та його «колег», інформує «НБН».

Солдат Путіна в одному зі своїх «відеооглядів» з іншим пропагандистом висміював американські реактивні системи залпового вогню, які США передали ЗСУ. Вагнеровець жартував, що йому не варто розкривати місце, де він знімає відео, щоб «не прилетів HIMARS», проте саме удар цих РСЗВ позбавив його життя.

«Адмін» поєднував блогерську діяльність на навколовоєнну тематику з вербуванням нових найманців для ПВК «Вагнер». Крім того, він брав активну участь у війнах, які розв’язувала РФ у Чечні, Сирії та на Донбасі. «Засвітився» в Україні окупант і після 24 лютого, зокрема у боях за Маріуполь.

Нагадаємо, що рупори Кремля зганьбилися розповіддю про «героїчний вчинок» ліквідованого путінського солдата. Пропагандисти вигадали історію про те, що окупант загинув у нерівному бою, намагаючись захопити HIMARS.

Exit mobile version