Садовий закликав готуватися до важкої зими: мер Львова розповів, що має бути у кожному українському домі

Міський голова Львова Андрій Садовий попередив українців про те, що зима цього року буде важка і громадянам потрібно бути готовими до всього. Мер опублікував відео, де показав, що має бути вдома у кожного жителя нашої країни.

Андрій Садовий

Андрій Садовий. Фото – 24tv.ua

Львівський мер опублікував на своєму YouTube-каналі ролик, у якому закликав співвітчизників розпочинати підготовку до холодів вже зараз, інформує «НБН».

Зокрема, Садовий зазначив, що слід розглянути ситуації зі зникненням газу, електрики та опалення. Міський голова розповів, що українці повинні мати вдома, щоби «пройти» опалювальний сезон під час війни.

Чиновник радить придбати світильник на батарейках, яким зручно користуватися у разі вимкнення електрики. Якщо зникне газ, під рукою має бути електрочайник, у цій ситуації врятує й електроплита. Важливо запастися сухим спиртом, за його допомогою можна розігріти їжу за відсутності електроенергії та «блакитного палива».

За словами мера, українцям варто утеплити дерев’яні вікна, а тим, хто мешкає у приватному будинку, зробити запас дров.

Про майбутній опалювальний сезон заговорили в Кабінеті міністрів ще на початку літа. Там українцям порадили відвикати від звички жити з відчиненими вікнами у холоди та пояснили, що температура у будинках має бути як у житлі у єврепейців.

Exit mobile version