Росіяни перекидають літаки з Криму до Краснодарського краю: військовий експерт пояснив, у чому вигода для України

Військовий експерт, головний редактор Defense Express Олег Катков розповів, що означає для України перекидання ворожої авіації з анексованого Кримського півострова на територію Російської Федерації.

Росія рятує свою авіацію

Росія рятує свою авіацію. Фото – rbc.ru

Експерт розповів, що росіяни перекидають свої літаки із захопленого Криму до Краснодарського краю після серії атак ЗСУ на бази та аеродроми армії РФ на півострові, інформує «НБН» з посиланням на «Апостроф».

За його словами, ГУР Міноборони України повідомило про перекидання ескадрильї винищувачів Су-30, Су-34 та Су-35 та гвинтокрилів. Росіяни усвідомили, що їхня авіація тепер під загрозою знищення і Крим перестав бути глибоким тилом.

Катков переконаний, що від цього наша країна лише виграє, оскільки авіації країни-агресора у небі поменшає. Тепер час польоту ворожих літаків збільшиться вдвічі, а отже знадобиться більше палива та озброєння, а отже, вони будуть менш активними в небі України.

Зазначимо, що вибухи на аеродромі «Саки» вивели з ладу понад половину бойових реактивних літаків морської авіації Чорноморського флоту країни-окупанта.

Exit mobile version