У шльопанцях та шортах хочуть відправити на фронт: в Алчевську окупанти «мобілізують» пацієнтів лікарень

Мешканка окупованого Алчевська поскаржилася на те, що її чоловіка, який проходить лікування, та інших пацієнтів лікарні хочуть відправити на фронт.

Алчевськ

Алчевськ. Фото – docplayer.com

Telegram-канал NEXTA Live опублікував скріншот повідомлення у групі міста Алчевськ у соцмережі «ВКонтакте». Місцева мешканка обурена тим, як у «ЛНР» проводять мобілізацію, інформує «НБН».

Жінка повідомила, що її чоловік проходив стаціонарне лікування у міській лікарні. Медики дозволили йому після крапельниці піти купатися додому, проте до свого житла він так і не дістався.

Чоловіка затримали прямо на вулиці та відправили до селища міського типу Біле, де окупанти зібрали «призовників» із переломами. Мешканка Алчевська розповіла, що всі «мобілізовані» в гіпсах, забрали навіть хлопця з переломом кістки п’ятки, який пересувається виключно з палицею.

Жінка б’є на сполох, оскільки її чоловіка мають намір відправити на фронт прямо у тому вигляді, в якому йшов з лікарні додому – у шльопанцях та шортах. За її словами, це свавілля, а також порушення свободи та прав людини. Мешканка Алчевська закликала підписників групи підказати їй, хто в «ЛНР» займається «захистом прав людей» і може допомогти їй зупинити це свавілля.

Раніше голова Луганської ОВ Сергій Гайдай розповів, що в «республіці» окупанти вдалися до крайніх заходів і почали чекати чоловіків біля дитячих садків.

Exit mobile version