У Херсонській області вбито колаборанта Олексія Ковальова, який зрадив Україну: ЗМІ озвучили подробиці

На території тимчасово окупованого російськими військами Херсона було ліквідовано екс-нардепа ВРУ, який зрадив Україну, Олексія Ковальова.

Олексій Ковальов

На Херсонщині ліквідували Ковальова. Фото - liga.net

Як інформує «НБН», про це йдеться у повідомленні радника голови обласної військової адміністрації Сергія Хланя, місцевому виданні «Міст», а також анонімних телеграм-каналів. Крім того, це повідомляє й анонімне джерело «Української правди» у політичній силі «Слуга народу».

Так, одночасно кілька анонімних телеграм-каналів учора, двадцять восьмого серпня, повідомили, що на Херсонщині було вбито Олексія Ковальова.

Зокрема, Сергій Хлань заявив:

«З’явилася інформація щодо того, що у Залізному Порту було вбито колишнього парламентарія, зрадника України Олексія Ковальова. Ці дані потребують підтвердження. Однак про смерть свого міністра вже повідомляли навіть пропагандистські засоби масової інформації, хоча одразу видалили».

У свою чергу джерело «Української правди» у «Слузі народу» також підтвердило інформацію про те, що в Херсонській області було вбито Олексія Ковальова.

Крім того, додамо, що побічно смерть Ковальова також підтвердили кілька джерел «Мосту» в правоохоронних органах. Хоча вони не спростовують версії з інсценуванням.

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли, що ЗСУ продовжують знищувати окупантів в Херсонській області.

Exit mobile version