Полковник вказав на три нагальні завдання у ЗСУ, які необхідно вирішити для успішного наступу на сході та півдні

Полковник запасу ЗСУ, військовий льотчик-інструктор Роман Світан вважає, що українська влада має вирішити три нагальні проблеми, щоб наступ наших захисників на сході та півдні пройшов успішно.

ЗСУ

ЗСУ. Фото – shutterstock.com

Військовий стверджує, що головна проблема Збройних сил України, яку необхідно вирішити керівництву країни, – нестача артилерійської зброї, повідомляє «НБН» з посиланням на «Апостроф».

Світан наголосив, що збільшення кількості такого озброєння та боєприпасів до нього посилить вогневу міць української артилерії, крім того, це допоможе Генштабу зберігати наших бійців піхоти.

Наступне питання, яке Київ вже вирішує за допомогою західних союзників, – дефіцит броньованої техніки. Ще одна гостра проблема української армії – поповнення військового авіаційного парку.

За словами полковника, відсутність літаків помітна під час бойових дій. Він додав, що нещодавня передача повітряних суден від іноземних партнерів посилить ЗСУ, проте ще необхідні багатофункціональні винищувачі, які стануть великою підмогою під час деокупації сходу та півдня України.

Нагадаємо, що радник голови ОПУ Олексій Арестович розповів про переваги української армії перед окупаційними силами.

Exit mobile version