Сили ППО над Дніпром збили усі п’ять ракет, випущених РФ

Цієї ночі російські окупанти з «Градів» завдали удару по Дніпропетровській області, внаслідок чого один із місцевих жителів отримав поранення.

Ракета

РФ завдала удару по Запоріжжю та Кривому Розі. Фото - rbc.ua

Як передає «НБН», про це керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко написав у своєму Telegram-каналі.

Чиновник назвав ніч на суботу, 3 вересня, досить галасливою, оскільки область була атакована росіян з використанням важкої артилерії, «Градів» та крилатих ракет. При цьому у Дніпровському районі окупанти спрямовували на Дніпро п’ять ракет, але українські військові збили їх.

Водночас на місцях виникло кілька пожеж у зв’язку з падінням уламків ракет, але рятувальники їх швидко ліквідували. Постраждалих серед мирних мешканців немає.

Валентин Резніченко повідомив, що росіяни з важкої артилерії та «Градів» вдарили по Нікопольському району, на щастя, ніхто не загинув та не отримав поранення.

«У Нікополі руйнувань не зафіксовано. Декілька будинків, газопроводів, автомобілів та господарських будівель у Марганці пошкоджено», – зазначив глава ОВА.

За словами Резніченка, ворог обстріляв Широківську громаду у Криворізькому районі, відомо, що деякі приватні будинки було зруйновано. Нагадаємо, що Кривий Ріг і Нікополь постійно зазнають обстрілів росіян.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, як сили ППО збивали російські ракети над Дніпром.

Exit mobile version