«Мобілізовані» з «ДНР» влаштували бунт на Півдні України: через що окупанти відмовляються воювати

«Призовники» з ОРДО збунтувалися проти подальшої участі у «спецоперації» Росії в Україні через відсутність продовольства та води.

Окупант із ОРДЛО

Окупант із ОРДЛО. Фото – apostrophe.ua

«Мобілізовані» з «народної республіки» Донбасу до 127-го полку 1-го армійського корпусу «ДНР» влаштували бунт на Півдні України через дефіцит води та їжі, інформує «НБН» з посиланням на новий звіт американського Інституту вивчення війни.

Експерти, посилаючись на дані Генштабу ЗСУ, повідомили, що українські захисники відрізали від постачання продовольства угруповання окупантів, яких «призвали» з ОРДО. Дії армії України виснажують путінські війська та їхнє матеріально-технічне забезпечення у цьому регіоні.

Українські військові ліквідують бази, склади, штаби російських загарбників, порушують їхню логістику, що відчули на собі «мобілізовані» з «Донецької народної республіки».

Окупанти поскаржилися на дефіцит їжі та води, відмовившись продовжувати участь у бойових діях. За бунтарів взялися співробітники російської контррозвідки.

Зазначимо, що окупанти продовжують вигадувати нові способи, щоб втекти з фронту. Раніше загарбники влаштовували самостріл або виставляли з окопів руки та ноги, щоб отримати поранення та вирушити додому. Проте зараз «визволителі» обрали іншу методику.

Exit mobile version