Зеленська зізналася, на який вчинок чоловіка її ображала реакція громадськості

Перша леді України Олена Зеленська розповіла, що її ображає у питаннях про чоловіка. Дружина президента не розуміє, чому люди дивуються з того, що глава держави не залишив Україну після початку повномасштабної війни.

Володимир та Олена Зеленські

Володимир та Олена Зеленські. Фото – instagram.com/olenazelenska_official

Зеленська розповіла, що знає свого чоловіка понад 20 років із того моменту, як він був ще хлопчиком. Дружина президента запевнила, що з роками він не змінив своїх «базових налаштувань», інформує «НБН» з посиланням на ВВС.

Говорячи про рішення залишитись у рідній країні після початку повномасштабної війни з Російською Федерацією, перша леді зізналася, що це питання вона з чоловіком навіть не обговорювала, оскільки твердо знала, що він нікуди не поїде.

За словами Зеленської, він не міг вчинити інакше і її ображала реакція людей, які дивувалися з того, що президент не залишив Україну. Перша леді додала, що вона не розуміла, як вони не помітили цього, додавши, що люди не знали до кінця свого лідера.

Нагадаємо, що раніше Зеленську розкритикували за фотосесію для Vogue, зокрема її звинуватили в «гламуризації війни». Перша леді України пояснила, чому вирішила знятись для популярного глянцевого журналу.

Exit mobile version