Успіх ЗСУ у Харківській області: Олег Синєгубов розповів про деокупацію регіону

Бійці Збройних сил Української держави деокупували вже близько чотирьох десятків населених пунктів на території Харківської області.

Війна в Україні

Війна за Україну проти РФ. Фото - lb.ua

Як інформує «НБН», таку заяву в інтерв’ю виданню «Думка» озвучив Олег Синегубов, який обіймає посаду голови обласної військової адміністрації Харкова.

Дослівно із заяви Синегубова:

“В області вже звільнено значну кількість українських земель від окупантів РФ. Зокрема, йдеться про території у Куп’янському, Чугуївському, Балаклійському районах. Українські військові вже зайшли до Куп’янська. Наразі триває звільнення територій Ізюмського району. Деокупованих населених пунктів у регіоні вже десятки. Станом на поточний день ми можемо говорити вже про сорок таких. Хоча насправді їх набагато більше”.

За словами Синегубова, точну кількість звільнених від російських загарбників українських сіл називати не можна, оскільки потрібно враховувати інтереси військової операції українських захисників, що продовжуються.

Насамкінець голова Харківської ОВА додав, що в основному на півночі, а також північно-східному напрямку Збройні сили України тримають власні позиції.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що війська РФ почали квапливо покидати територію Росії.

Exit mobile version