РосЗМІ повідомили про загибель «генпрокурора» окупованої Луганської області через вибух у кабінеті

Сьогодні в засобах масової інформації з'явилася новина про вибух у кабінеті так званого «генерального прокурора», що вельми обговорюється, тимчасово захопленої російськими найманцями території Луганської області. Незабаром було оприлюднено інформацію про те, що він загинув від отриманих поранень.

"Генпрокуратура "ЛНР"

Знищено "генпрокурора "ЛНР". Фото - rtvi.com

Як інформує «НБН» із посиланням на російський «Інтерфакс», сьогодні загинув так званий генпрокурор окупованої Луганщини Сергій Горенко. Це сталося внаслідок вибуху у будівлі «генпрокуратури».

Російські пропагандистські ЗМІ пишуть:

«Попередні дані говорять про те, що «генпрокурор ЛНР» Сергій Горенко загинув. Причиною цього стали отримані внаслідок вибуху в його кабінеті поранення».

Сергій Горенко. Фото – rtvi.com

Як відомо, раніше стало відомо про гучний вибух у кабінеті так званого генпрокурора окупованих районів Луганської області, який розташовується в центрі Луганська. Також у ЗМІ була інформація про те, що Сергію Горенко відірвало руку. Саму будівлю «генпрокуратури», де стався вибух, оточили.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, як точним ударом ЗСУ знищили базу відпочинку для окупантів в окупованому Херсоні.

Exit mobile version