У ГУР розповіли, який соціальний клас у Росії хоче знищити Путін за допомогою мобілізації

Українська розвідка з'ясувала, що кремлівський диктатор Володимир Путін хоче ліквідувати соціальний клас, який загрожує його режиму, за допомогою так званої часткової мобілізації.

Протести проти мобілізації у Росії

Протести проти мобілізації у Росії. Фото – politeka.net

У Головному управлінні розвідки Міноборони України заявили, що до офіційного оголошення диктатором мобілізації Кремль відправляв на забій у нашу країну громадян неслов’янських етнічних груп РФ, інформує «НБН» з посиланням на сайт ГУР МОУ.

За даними розвідки, серед убитих російських загарбників менше 40% були представниками малих народів із Дагестану, Бурятії, Краснодарського краю, Башкортостану та Волгоградської області.

Крім того, кількість ліквідованих українськими військовими «визволителів» із бідних регіонів РФ значно більша, ніж із розвинених.

У ГУР зазначають, що зараз повістки масово вручають представникам інтелігенції із центральних регіонів та великих промислових підприємств. Таким чином Путін хоче позбутися громадян, які протестують проти його політики та становлять загрозу кремлівському режиму.

Нагадаємо, що російський правозахисник Марк Фейгін заявив, що мітинги молоді в РФ не зіграють ролі і виходити із протестом має інша категорія громадян країни-окупанта.

Exit mobile version