Захопили автомати, гранати та військовий транспорт: із Херсона до Криму втекла група російських військових

З військової частини козачого загону «Дон», розташованої у тимчасово окупованому Херсоні, втекла група російських військовослужбовців — їх оголошено у розшук.

війна

Із Херсона до Криму втекла група російських військових. Фото - aussiedlerbote.de

Про це повідомляє “НБН” з посиланням на meduza.io.

Цю інформацію повідомила голова фонду «Русь сидящая» Ольга Романова. Згідно з фотографіями орієнтування, з частини втекли 13 військовослужбовців. З собою вони взяли зброю, боєприпаси та викрали два автомобілі Міноборони РФ.

З орієнтування випливає, що щонайменше троє тих, хто втік із військової частини до участі у війні, проживали в Москві.

При встановленні осіб та їх затриманні дотримуватись крайньої обережності, озброєні автоматичною зброєю, пістолетами, підствольним гранатометом, пострілами до нього та ручними гранатами. Вкрай небезпечні, мають бойовий та оперативний досвід, підозрюються у серії тяжких та особливо тяжких злочинів на території Херсонської області.

– йдеться у орієнтуванні.

За останніми даними, військовослужбовці поїхали із Херсона до Криму. На острів вони в’їхали вже на чотирьох автомобілях. Наразі їхнє місцезнаходження невідоме.

Уголовники, що пішли на війну, очікувано озброїлися, сколотили банду і поїхали на гастролі. З автоматами та гранатометами на автомобілях, що належать Міноборони РФ

– прокоментував ситуацію голова правозахисної організації «Агора» Павло Чиков.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що сліпий від народження росіянин отримав повістку на мобілізацію

Exit mobile version