Головне, що він патріот: сліпий від народження росіянин отримав повістку на мобілізацію

У Росії триває оголошена кремлівським диктатором Володимиром Путіним так звана часткова мобілізація. Військкоми вручають повістки буквально всім чоловікам, навіть тим, хто не придатний для проходження служби в армії.

Мобілізація у Росії

Мобілізація у Росії. Фото – ria.ru

Російські ЗМІ розповіли про випадок із 34-річним Дмитром Клюквіним, якого призивають до ЗС РФ. Чоловік сліпий від народження, ще у 16 ​​років його визнали непридатним до військової служби, проте зараз він все ж таки отримав повістку на мобілізацію, інформує «НБН».

Клюквін, незважаючи на сліпоту, живе повним життям – росіянин займається дайвінгом, здійснює стрибки з парашутом. Також чоловік є призером змагань із самбо та майстром спорту з футболу.

Військкомат Тимірязівського району Москви вирішив, що відсутність зору у Клюквіна не є перепоною для військової служби, адже найголовніше, що він патріот і дуже хотів служити. ЗМІ зазначають, що чоловік, як чесна людина, вирушить із тростиною до військкомату.

Нагадаємо, що українська розвідка з’ясувала, як відбуваються мобілізаційні заходи у РФ. З’ясувалося, що новобранцям не забезпечують мінімальних умов для проживання і навіть не можуть видати військову форму.

Exit mobile version