Навіть без світла розуміють наближення ЗСУ – Гайдай розповів, що відбувається в окупованій Кремінній

Керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай розповів про заходи безпеки, які вживають окупанти у Кремінній та що відбувається у лавах путінської армії у захопленому регіоні.

Сергій Гайдай

Сергій Гайдай. Фото – pravda.com.ua

У своєму Telegram-каналі Гайдай повідомив, що російські загарбники у тимчасово окупованій Кремінній вимкнули світло заради своєї безпеки, інформує «НБН».

Разом зі світлом у місті зник зв’язок, і місцеві жителі виявилися повністю ізольованими від зовнішнього світу. Як зазначив голова Луганської ОВА, Кремінна практично порожня, всі люди у підвалах та погребах.

«Навіть без світла розуміють наближення ЗСУ», – зазначив чиновник.

Також Гайдай розповів, що на одному із навчальних полігонів східного військового округу мобілізовані путінської армії влаштували бунт. Новобранці незадоволені низьким рівнем забезпечення, неналежним харчуванням та відсутністю дотримання санітарних норм. У зв’язку з цим понад 100 призовників відмовляються виконувати будь-які накази та залишати казарму.

Нагадаємо, що на початку жовтня Гайдай повідомив, що армія України почала звільняти Луганську область від російських загарбників.

Exit mobile version