Гуменюк розповіла про «наради» у підрозділах окупантів на півдні України щодо здачі в полон

Начальниця об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк розповіла, що частина російських загарбників у південних регіонах нашої країни роздумують щодо здачі в полон цілими підрозділами.

Російські окупанти

Російські окупанти. Фото – vesti-ua.net

В ефірі національного телемарафону керівник прес-центру ОК «Південь» повідомила, що у ВСУ є інформація про те, що на півдні України путінські військові, більша частина з яких була призвана до ЗС РФ у рамках «часткової» мобілізації, обговорюють можливість здатися в полон, інформує «НБН».

Гуменюк розповіла, що у підрозділах окупантів відбуваються «наради» з обговоренням перспективи переходу в обмінний фонд України.

Вона пояснила, що російські новобранці, з яких сформували ці підрозділи, не готові фізично та морально вирушити на першу лінію фронту без належної підготовки та забезпечення. Тому мобілізовані шукають способи виживання, зокрема думають над тим, щоб здатися в полон.

Нагадаємо, що Гуменюк пояснила, чому путінські війська б’ють по українській інфраструктурі іранськими дронами-камікадзе.

Exit mobile version