Данілов розповів, скільки високоточних ракет залишилося в окупантів

Секретар ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов розповів, як скоротилися запаси ракет путінських окупаційних сил із початку повномасштабного вторгнення.

Олексій Данілов

Олексій Данілов. Фото – radiosvoboda.org

В інтерв’ю «Радіо НВ» чиновник заявив, що в армії країни-агресора залишилося трохи більше чверті високоточних ракет із запасу, який був до початку повномасштабного нападу на Україну, інформує «НБН».

«25-28% від загальної кількості», – повідомив секретар РНБО.

За словами Данилова, час, коли російські загарбники вичерпають ракетний потенціал, наближається. Секретар РНБО зазначив, що українська розвідка відстежує кількість ракет, що залишились на території РФ.

Він заявив, що не має права називати абсолютні цифри. Також Данілов додав, що в армії Путіна залишаються ракети радянського зразка, наприклад, С-300. Однак такої зброї на сьогодні також набагато менше, ніж було у ЗС РФ до 24 лютого.

Нагадаємо, що іноземні експерти також говорять про те, що у країни-агресора закінчується високоточна зброя, запаси якої Москва не може поповнити через санкції та відсутність західних поставок. При цьому аналітики вказали на країни, які могли б продати Кремлю снаряди та ракети.

Exit mobile version