Начальство не попередило: у Бєлгородській області підірвався автомобіль із мобілізованими операторами БПЛА

У Бєлгородській області четверо операторів безпілотника підірвалися під час пошуків зниклого дрона. Окупантів ніхто не попередив про те, що територію в цьому районі заміновано.

Російські окупанти

Російські окупанти. Фото – unian.net

Telegram-канал «Досье Шпиона» повідомив, що інструктор та троє мобілізованих військових у прикордонній зоні Валуйського району вийшли для проведення аеророзвідки у напрямку Куп’янська на Харківщині, інформує «НБН».

З дроном, який не встиг залишити повітряний простір країни-агресора, оператори втратили зв’язок – БПЛА відлетів кудись у район селища Уразове Бєлгородської області, за 10 кілометрів від українського кордону. Окупанти сіли в автомобіль і вирушили на пошуки зниклої «пташки».

В результаті машина підірвалася на міні, оскільки начальство не попередило військових про замінування прикордонних територій. Двоє загарбників загинули, двоє отримали тяжкі поранення та були госпіталізовані у Валуйки.

Нагадаємо, що стало відомо, як російські «загороджувальні загони» перешкоджають втечі путінських солдатів з поля бою. СБУ опублікувала розмову окупанта, який зізнався, що загарбники розстрілюють своїх.

Exit mobile version