Росія намагається вирішити проблеми з логістикою після вибуху на Кримському мості: стало відомо про новий маршрут окупантів

Після підриву мосту в Керченській протоці 8 жовтня російські загарбники зіткнулися із матеріально-технічними проблемами. Як повідомляє розвідка Великої Британії, окупанти знайшли новий логістичний маршрут.

Вибух на Кримському мості

Вибух на Кримському мості. Фото – ria.ru

Розвідка Сполученого Королівства у своєму звіті розповіла про проблеми, з якими зіткнулися путінські війська після вибуху на Кримському мосту, де досі тривають ремонтні роботи, інформує «НБН» із посиланням на Twitter-аккаунт Міноборони Великобританії.

Рух Керченським мостом частково обмежений, тому фури стоять у величезних чергах, щоб потрапити з території країни-агресора на анексований Кримський півострів.

Угруповання ЗС РФ, які перебували на Південнобузькому напрямку, отримували постачання з Криму. Тепер, щоб Москва могла забезпечувати ці війська, логістичний маршрут проходить через окупований Маріуполь, спочатку морем, а потім суходолом.

За даними розвідки Британії, наразі найважливішою наземною лінією постачання путінських підрозділів на Херсонщині залишається захоплена територія Запорізької області, зокрема Мелітополь, який є логістичним вузлом та авіабазою росіян.

Нагадаємо, що в організації підриву мосту у Керченській протоці ФСБ РФ звинуватила начальника Головного управління розвідки України Кирила Буданова. У ГУР МОУ прокоментували заяви російських силовиків.

Exit mobile version