Пєсков натякнув на окупацію звільнених територій України та висловився щодо зміни статусу «спецоперації»

Представник Кремля Дмитро Пєсков прокоментував інформацію щодо оголошення президентом Російської Федерації «контртерористичної операції» в Україні. Також речник Путіна натякнув, що країна-агресор має намір захопити раніше деокуповані ЗСУ українські території.

Дмитро Пєсков

Дмитро Пєсков. Фото – rbc.ru

Прес-секретар кремлівського диктатора спростував інформацію про зміну формату «спецоперації» в Україні, зазначивши, що це прерогатива глави держави і таке рішення не було прийнято, інформує «НБН» із посиланням на росЗМІ.

Спікер Путіна також натякнув, що РФ має намір захопити звільнені ЗСУ українські регіони. Він заявив, що в указі глави РФ про «приєднання» «республік» Донбасу, Запорізької та Херсонської областей є юридичне формулювання, згідно якого країна-агресор «повертатиме» певні території. Після цього у Кремлі планують продовжити «радитися з населенням, яке захоче жити з Росією».

Зазначимо, що у пропагандистських ЗМІ Росії з’явилася інформація про те, що 5 жовтня Путін звернеться до громадян щодо війни в Україні, зокрема, повідомить про зміну статусу «СВО».

Exit mobile version