У Росії затримують зарплати окупантам та виплати сім’ям загиблих загарбників – Генштаб України

У Російській Федерації військовим Путіна затримують виплати за участь у «спецоперації» в Україні. Не одержують гроші навіть сім'ї загиблих окупантів.

Російський окупант

Російський окупант. Фото – rbc.ru

У ранковому зведенні 19 жовтня Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що російські загарбники не отримують обіцяних грошей за участь у війні проти України, інформує «НБН».

У прес-службі зазначають, що країна-агресор затримує виплати грошових надбавок окупантам, що воюють в Україні. Крім того, виплати не отримують не лише путінські військові, а й родичі багатьох ліквідованих в Україні «визволителів». Сім’ям загиблих загарбників Росія не сплачує компенсації.

Зазначимо, що країна-агресор обіцяє гарне фінансове заохочення за участь у бойових діях в Україні. Гроші пропонують і російським в’язням, яких вербує на війну ПВК «Вагнер» та Міноборони РФ.

СБУ опублікувала кадри допиту російського військовополоненого, який розповів, як командування армії Путіна використовує ув’язнених на передовій. Також загарбник розповів, як олігарх Євген Пригожин особисто заманював злочинців на війну.

Exit mobile version