Як окупанти можуть діяти на Херсонщині: Арестович озвучив два сценарії

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович озвучив можливі плани Російської Федерації щодо дій окупантів у Херсонській області.

Олексій Арестович

Олексій Арестович. Фото – krymr.com

В ефірі програми російського опозиціонера Марка Фейгіна на YouTube Арестович розповів, що на тимчасово захопленій Херсонщині відбуваються «кумедні процеси», інформує «НБН».

За словами радника голови ОПУ, з одного боку Кремль евакуює російських силовиків та представників окупаційної «адміністрації», з іншого – перекидає до Херсонської області додаткові підрозділи, які здебільшого складаються з мобілізованих.

Представник Офісу Зеленського припускає, що загарбники розглядають два варіанти дій на Херсонщині. Москва може вивести піхоту ЗС РФ з регіону та відправити її на Донецький напрям, спробувавши здійснити захоплення цієї області, або окупанти продовжать утримувати плацдарм, а ключовий персонал буде евакуйовано.

Арестович зазначив, що ЗСУ успішно відбивають усі спроби путінських військ перейти у локальні наступи в Херсонській області та ведуть бої вздовж лінії фронту для утримання територій.

Раніше Арестович розповів, які складності створять окупанти Україні, якщо вони на Херсонщині повторять трюк відходу з-під Києва, Сум та Чернігова.

Exit mobile version