Повторення трюку відходу з-під Києва, Чернігова та Сум – Арестович відреагував на рішення Суровікіна щодо Херсона

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував висловлювання командувача «спецоперації» Сергія Суровікіна щодо непростих рішень відносно тимчасово захопленого Херсона.

Олексій Арестович

Олексій Арестович. Фото – pravda.com.ua

У вівторок, 18 жовтня, Суровікін анонсував «евакуацію» жителів правого берега Херсонщини на лівий і заявив, що щодо регіону можуть бути ухвалені непрості рішення, інформує «НБН».

Росіяни сприйняли слова командувача «спецоперації» як підготовку окупаційної армії до «жесту доброї волі», а українці ще більше повірили у швидке звільнення Херсона від загарбників.

В ефірі програми російського опозиціонера Марка Фейгіна Арестович зазначив, що за великою радістю прийде небезпека. На його думку, Суровікін повторить трюк із відходом окупантів з-під Києва, Сум та Чернігова, після чого ці війська можуть кинути на новий напрямок.

Радник голови ОПУ зазначив, що після втечі загарбників із Херсонщини ці підрозділи з’являться на Київському, Запорізькому чи Донецькому напрямі, залежно від політичних завдань Кремля.

Арестович пояснив, що, якщо Москві важливіша Донеччина, окупантів кинуть під Бахмут, якщо столиця – під Київ, або угруповання поділять і відправлять воювати на два напрямки.

«Це не додасть нам ні здоров’я, ні відпочинку», – запевнив представник Офісу Зеленського, оскільки зі звільненням Херсона розпочнуться проблеми на інших ділянках фронту.

Нагадаємо, що колаборанти Володимир Сальдо та Кирило Стремоусов повідомили про «організоване переміщення» мешканців чотирьох районів Херсонщини.

Exit mobile version