Деокупація Луганської області: Гайдай вказав на найгарячішу точку в регіоні

Керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай розповів про ситуацію у регіоні. Чиновник повідомив, у якому районі зараз тривають запеклі бої та обстріли ворога.

Сергій Гайдай

Сергій Гайдай. Фото – 24tv.ua

На своїй Facebook-сторінці Гайдай прокоментував перебіг деокупації Луганської області. За словами голови ОВА, найгарячіша точка регіону – напрям Сватового, інформує «НБН».

Чиновник зазначив, що саме в районі цього міста відбуваються запеклі битви та російські загарбники щільно обстрілюють звільнені ЗСУ села.

Крім того, путінські військові масово звільняють жителів регіону від житла. Окупанти відбирають в українців їхні квартири та будинки. Спочатку росіяни вигнали людей із їхніх будинків у селах уздовж лінії фронту на напрямках Кремінна-Сватове, тепер взялися за жителів міст.

У «звільнені» квартири у Сєвєродонецьку та Рубіжному загарбники заселяються самі чи віддають їх іншим людям. Наводять окупантів на житло патріотів України колаборанти.

Нагадаємо, 5 жовтня Гайдай оголосив про початок деокупації Луганської області. Керівник ОВА розповів, що роблять путінські військові на тлі успіхів ЗСУ.

Exit mobile version