Чому окупанти стали рідше атакувати Україну дронами-камікадзе та ракетами: аналітики ISW озвучили причину

Фахівці американського Інституту вивчення війни звернули увагу на те, що російські загарбники зменшили кількість ударів ракетами та дронами-камікадзе по Україні.

Удари окупантів по Україні

Удари окупантів по Україні. Фото – dw.com

Аналітики Інституту вивчення війни зазначили, що у понеділок, 24 жовтня, російські окупанти вдарили по українському тилу лише двома ракетами, інформує «НБН» із посиланням на зведення ISW.

На думку експертів, зменшення атак ракетами та іранськими БПЛА може говорити про малі залишки цих видів озброєння у путінських військ. Крім того, у питанні досягнення цілей удари ракетами та безпілотниками показали дуже низьку ефективність.

Фахівці згодні з даними, які озвучив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов щодо виснаження запасів крилатих ракет у країни-агресора.

В ISW наголосили, що останнім часом Росія атакує не військові цілі, а громадянську інфраструктуру, щоб посіяти страх та паніку серед українців.

Нагадаємо, що глава ГУР розповів, скільки і яких ракет залишилося у росіян, а також повідомив, за допомогою якого озброєння РФ може довго тероризувати нашу країну.

Exit mobile version