Мобілізація в Україні: Арестович пояснив, у якому випадку буде масова роздача повісток

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович розповів, у якому випадку в нашій країні буде проводитися масова мобілізація.

Мобілізація в Україні

Мобілізація в Україні. Фото – stopcor.org

В інтерв’ю журналістці Інзі Мезеря радник голови ОПУ заявив, що масова роздача повісток в Україні відбуватиметься, якщо країна-агресор відправить воювати заявлену кількість мобілізованих, забезпечивши їх усім необхідним, інформує «НБН».

За словами Арестовича, у разі вдалих мобілізаційних заходів у Російській Федерації, коли Кремль зможе зосередити на фронті додаткові сотні тисяч солдатів, в Україні відбуватиметься масовий призов до армії.

Представник Офісу Зеленського вважає, що навряд чи зусилля російського командування матимуть успіх. Окупанти набрали 300 000 призовників, але не можуть впоратися і з 90 000. Крім того, новобранцям не вистачає військової техніки, озброєння та екіпірування.

Арестович нагадав, що після повномасштабного вторгнення путінських військ мобілізація в Україні не припинялася ні на день. Нині у ЗСУ набирають людей окремих спеціальностей. Громадяни мають бути готові до масової роздачі повісток, проте, на його думку, ймовірність цього є мінімальною.

Раніше розповів, як відбуватиметься мобілізація в Україні найближчим часом головний військком Києва.

Exit mobile version