Росія стягує до Херсона мобілізованих: Буданов розповів, до чого готуються в місті окупанти

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов повідомив, що країна-агресор стягує у тимчасово захоплений Херсон російських мобілізованих.

Мобілізовані росіяни

Мобілізовані росіяни. Фото – ru.sputnik.kg

В інтерв’ю американському телеканалу CNN глава української розвідки розповів, що РФ продовжує вивозити з тимчасово окупованого Херсона та прилеглих районів «адміністрації», інформує «НБН».

Начальник ГУР МОУ повідомив, що загарбники почали завозити до обласного центру мобілізованих росіян, які стануть «гарматним м’ясом». Буданов додав, що окупанти готуються до вуличних боїв у місті, розуміючи, що їхнє становище складне.

Водночас бойові частини армії України рухаються у бік Херсона та Нової Каховки. Щоб прискорити вихід путінських підрозділів із правого берега Херсонщини, українські захисники мають взяти під артилерійський контроль греблю через Каховську ГЕС.

Раніше глава Міноборони України Олексій Резніков заявив, що окупанти не зможуть втекти з Херсона, як це було в Ізюмі Харківської області. Він розповів, як українські захисники влаштували загарбникам пастку у місті.

Exit mobile version