Путін хоче продовжити війну наступного року: в ISW розкрили плани диктатора щодо України

Аналітики американського Інституту вивчення війни стверджують, що кремлівський диктатор Володимир Путін має намір продовжувати війну проти України наступного року.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – deita.ru

Фахівці ISW у новому звіті пишуть, що глава РФ збирається продовжувати військові дії, щоб спробувати утримати окуповані території України, інформує «НБН».

На думку експертів, малоймовірно, що Путін наважиться загострювати ситуацію, застосувавши тактичну ядерну зброю, однак такий сценарій можливий, якщо окупанти будуть розгромлені і ЗСУ просунуться по всій території фронту.

Інститут вивчення війни також вважає, що глава Кремля не піде на пряме військове зіткнення з Північноатлантичним Альянсом, він може погрожувати НАТО і натякати на використання зброї масового ураження, щоб зупинити допомогу Заходу Україні.

Аналітики зауважили, що Путін не збирається припиняти бойові дії, щоб відновити бойові сили своєї армії та продовжує кидати на передову погано підготовлених росіян. Також президент-агресор сподівається використати сувору зиму, щоб зламати волю європейських країн.

Раніше в ISW розповіли, як російський лідер підтвердив справжню мету РФ у війні проти України.

Exit mobile version