Берлусконі зробив несподівану заяву про війну в Україні: війська РФ мали поставити при владі в Києві «порядних людей»

Колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі зробив несподівану заяву про агресію Російської Федерації в Україні. Напередодні виборів на півострові італійський політик фактично виправдав дії Путіна в нашій країні.

Сільвіо Берлусконі

Берлусконі про агресію РФ в Україні. Фото - liga.net

Як інформує “НБН”, деякі деталі про заяву Берлусконі були опубліковані виданням ВВС.

Так, Сільвіо Берлусконі, який має дружні відносини з главою Кремля, заявив, що президента Російської Федерації Володимира Путіна нібито «підштовхнули» на те, щоб він розпочав війну на території Української держави.

Дослівно із повідомлення екс-прем’єра Італії:

«Путін був підштовхнутий населенням Росії, його партією та міністрами, щоб розпочати цю спецоперацію».

На думку італійського політика, причиною нападу стала пропаганда, яка демонструвала знищення російськомовного населення на Донбасі. На думку Берлусконі, війська Росії мали замінити в Києві уряд на «порядних людей».

Колишній глава італійського уряду додав:

«Російські війська мали увійти, дійти до столиці України Києва за тиждень, замінити там уряд Зеленського порядними людьми, і вже за тиждень повернутися назад. Але вони зустріли в Україні несподіваний опір, який підживлювався зброєю всіх видів із Заходу».

 Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Володимир Зеленський пояснив, що може статися у разі поразки України у війні проти Росії.

Exit mobile version