Скільки одиниць техніки окупанти втрачали щодня у жовтні: дані британської розвідки

Розвідка Сполученого Королівства повідомила про щоденні втрати військової техніки путінських військ під час контрнаступу армії України у середині жовтня.

Розбита техніка окупантів під Херсоном

Розбита техніка окупантів під Херсоном. Фото – 24tv.ua

Розвідка Великобританії повідомила, що минулого місяця російські загарбники щодня втрачали понад 40 одиниць техніки внаслідок успішного контрнаступу ЗСУ, інформує «НБН» із посиланням на Twitter-аккаунт Міноборони Сполученого Королівства.

За словами фахівців, щоденні втрати бойових машин окупантів приблизно дорівнюють кількості техніки батальйону. Путінські військові розчаровані тим, що вони змушені воювати проти українських захисників із використанням старих БМП, які вони зневажливо називають «алюмінієвими банками».

Країна-агресор для компенсації втрат останніми тижнями звернулася за допомогою до Республіки Білорусь, придбавши в неї щонайменше сто танків і бойових машин піхоти.

Раніше розвідка Великобританії повідомляла, що російські мобілізовані, яких призвали у жовтні, отримали застарілу зброю. Фахівці пояснили, як цей факт ускладнить проблемну логістику ЗС РФ.

Exit mobile version