В «Укренерго» повідомили, коли у регіонах повернуться до відключень світла за графіком

Голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький розповів, коли у нашій країні повернуться до планових відключень електрики. Він запевнив, що Україна вже пройшла найскладніший етап після масованої атаки росіян на об'єкти критичної інфраструктури у середу, 23 листопада.

Відключення електроенергії в Україні

Відключення електроенергії в Україні. Фото – unsplash.com

В ефірі національного телемарафону Кудрицький зазначив, що після блекауту 23 листопада енергетична система нашої країни знову з’єдналася з енергосистемою Європейського союзу, інформує «НБН».

За словами голови правління НЕК «Укренерго», також запрацювали всі три атомні електростанції, які розташовані не на захопленій російськими військами території.

Він додав, що незабаром АЕС мають вийти на планову потужність, після чого стане можливим переведення споживачів на планові відключення світла замість аварійних.

Нагадаємо, що міський голова Києва Віталій Кличко розповів, скільки жителів столиці, як і раніше, залишаються без електрики. Також він повідомив, на скільки вистачить запасів пального, щоб забезпечити роботу соціальних об’єктів.

Exit mobile version