Британська розвідка розповіла, від якої тактики відмовилися окупанти: була ключовою у військовій доктрині РФ останні 10 років

Розвідка Сполученого Королівства повідомила, що російські загарбники відмовилися від концепції розгортання батальйонних тактичних груп в Україні.

Російський окупант

Російський окупант. Фото – ria.ru

Британська розвідка зазначає, що ЗС РФ, схоже, вирішили відмовитися від тактики розгортання БТГ в Україні, наголосивши, що вона була ключовою у військовій доктрині країни-агресора протягом останніх 10 років, інформує «НБН» із посиланням на Twitter-акаунт Міноборони Великобританії.

Консервативне російське командування в реаліях сучасних бойових дій, які ведуть ЗСУ, побачило, що концепція батальйонних тактичних груп має низку внутрішніх недоліків, і було змушене переглянути тактику.

Розвідка Сполученого Королівства звернула увагу на те, що останні три місяці армія Путіна в основному припинила розгортання у вигляді БТГ.

Раніше міністр оборони Франції попередив Україну про те, як російські війська можуть змінити тактику ведення війни взимку.

Exit mobile version