Данілов відповів на заяву США про втрати ЗСУ у 100 тисяч загиблими та пораненими

Олексій Данілов прокоментував заяву керівника Об'єднаного комітету начальників штабів Сполучених Штатів Америки про те, що Збройні сили України зазнали втрат на полі бою проти російських загарбників, які вторглися до нашої країни, у кількості ста тисяч загиблими та пораненими.

Олексій Данілов

Данілов про ядерну зброю РФ. Фото - rbc.ua

Як інформує «НБН» з посиланням на інтерв’ю Данілова Радіо НВ, секретар РНБО не зовсім погоджується з висловлюванням генерала Марка Міллі про втрати ЗСУ.

Дослівно із заяви Данілова:

«Якщо говорити про втрати Росії, то ми це підтверджуємо на всі сто відсотків. Але з нашого боку це не зовсім відповідає реальним даним».

Як відомо, раніше голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі в інтерв’ю інформаційному агентству Reuters заявив, що втрати військових РФ в Україні перевищили сто тисяч пораненими і вбитими. За його словами, ЗСУ зазнали, мабуть, аналогічні втрати.

Дослівно із заяви Міллі:

«Ви бачите понад сто тисяч російських солдатів убитими та пораненими. Найімовірніше, що те саме і на українській стороні. Дуже багато людських страждань».

Також Міллі додав, що за час війни біженцями стали від 15 до 30 мільйонів українців, а сорок тисяч мирних громадян загинули.

Нагадаємо, раніше ми вже писали, що в НАТО відмовилися закривати небо над Україною після падіння ракети на території Польщі.

Exit mobile version