На окуповану частину Херсонської області прибув ОМОН із Дагестану: місцевих жителів закликали залишити регіон

Російські загарбники задумали здійснити підступний план на території тимчасово окупованої частини Херсонської області. Про що саме йдеться – далі у нашому матеріалі.

ОМОН

На Херсонщину прибув ОМОН із Дагестану. Фото - ib.ua

Як інформує «НБН», у Центрі національного спротиву оприлюднили інформацію про те, що загарбники планують провести на захоплених територіях Херсонщини мобілізацію українців.

Дослівно з оприлюдненого повідомлення:

«На лівий берег Херсонської області із Дагестану прибули підрозділи ОМОН. Також туди було перекинуто працівників військових комісаріатів так званих «ДНР» та «ЛНР». У тому числі відомо, що вони розташувалися в селі Красне, що в Каховському районі».

Варто зазначити, що бійців дагестанського ОМОНу мають намір залучати до проведення незаконного призову мешканців окупованого регіону.

Насамперед, загарбники намагатимуться відправити на фронт тих, хто вже має російські паспорти. Однак у ЦНС не виключають, що під мобілізацію можуть потрапити взагалі всі чоловіки, а не тільки ті, кому видали паспорти РФ.

У цей же час представники Центру національного спротиву закликали мешканців тимчасово захоплених територій залишити регіон, щоб «не ставати ресурсом для ворожих сил».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що росіяни бунтують через здачу Херсона без бою.

Exit mobile version