Резніков пояснив, як росіяни ракетними ударами наближають Україну до перемоги

Глава Міністерства оборони України Олексій Резніков розповів, як російські окупанти масованими обстрілами критичної інфраструктури наближають нашу країну до перемоги у війні.

Олексій Резніков

Олексій Резніков. Фото – pravda.com.ua

В ефірі національного телемарафону міністр оборони зазначив, що путінські війська не можуть перемогти ЗСУ на полі бою, тому вони воюють проти мирних українців. Проте атаки ЗС РФ на цивільне населення лише наближають нас до перемоги, інформує «НБН».

«Їхня мрія – занурити нас з вами у темряву та холод», – зазначив Резніков, наголосивши, що Росія таким чином хоче змусити український народ здатися і вимагати від влади піти на переговори з Кремлем.

Глава Міноборони України припускає, що країна-окупант може у такий спосіб прагнути реалізувати «Мінськ-3». За його словами, в РФ цинічно називають атаки «гуманітарними обстрілами» та «гуманітарними ракетами».

Міністр наголосив, що росіяни не розуміють, що тактика їхнього нового військового керівництва лише посилює опір українців й бажання іноземних партнерів підтримати нашу країну.

Резніков нагадав, що після однієї з масованих атак ЗС РФ змінився настрій міністрів на засіданні «Рамштайну», вони заговорили про посилення протиповітряної оборони України. Тоді Київ одержав від Іспанії ракетні комплекси Hawk.

«Вони приведуть нас з вами до нашої перемоги», – наголосив глава Міноборони.

Також Резніков анонсував постачання нової військової допомоги для України. Міністр повідомив, що Захід передасть ЗСУ.

Exit mobile version