Генерал США спрогнозував хід війни в Україні взимку і висловився про вплив терористичних атак Росії

Генерал американської армії Марк Міллі висловився про перебіг бойових дій в Україні у зимовий період. Також воєначальник оцінив ефективність тактики ракетного терору росіян.

Генерал США Марк Міллі

Генерал США Марк Міллі. Фото – defense.gov

Міллі заявив, що Російська Федерація загалом зазнала поразки в Україні, проте попереду ще багато бойових дій, які дещо сповільняться через мороз, повідомляє «НБН» з посиланням на сайт Міністерства оборони США.

За словами генерала, ситуація на фронтах стабілізувалася і змін найближчим часом не буде. У розпал зими через погоду та рельєф місцевості з’явиться потенційна можливість для наступу як українських захисників, так і російських окупантів.

Воєначальник висловився про терористичні методи, які РФ використовує щодо мирних українців. Він зазначив, що військовий намір у ракетних атаках окупантів відсутній, оскільки операції ЗСУ на фронті не залежать від енергетичної інфраструктури.

Міллі додав, що країна-агресор масованими обстрілами намагається зламати «хребет» та волю українців, проте ракетні удари росіян лише підвищують рівень опору та стійкості народу і всі побачать, що це не «зламаний хребет».

Раніше глава Міноборони Франції розповів, як російські загарбники можуть змінити тактику ведення війни проти України взимку.

Exit mobile version