Великі втрати «дружнього вогню»: танкові та артилерійські екіпажі РФ продовжують знищувати власні сили на фронті в Україні

Загарбницькі війська Російської Федерації продовжують зазнавати величезних втрат на українській землі, воюючи проти ЗСУ. Більш того, причиною великої кількості окупантів є, зокрема, «дружній вогонь».

Танки РФ

Артилерія та танкові екіпажі ліквідують власні сили на фронті. Фото - lb.ua

Як повідомляє «НБН», деякі подробиці про те, як путінські війська ліквідують одне одного на території України, повідомляється в ранковому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

Так, у повідомленні, оприлюдненому Генштабом у соціальній мережі Facebook, йдеться:

“Крім вагомих втрат російських військових на території України внаслідок дій захисників Української держави, загарбники Російської Федерації також втрачає власну живу силу внаслідок так званого «дружнього вогню». Це відбувається через дуже низьку підготовку підрозділів артилерійських і танкових екіпажів, а також відсутність зв’язку та взаємодії між ворожими силами”.

Нагадаємо, раніше ми вже не раз повідомляли про те, що російсько-окупаційні війська активно ліквідують один одного на фронті в Україні.

Exit mobile version