Деокупація Криму: військовий експерт розповів, коли Україна зможе повноцінно звільнити півострів

Військовий експерт Петро Черник висловився про деокупацію Криму. Він розповів, як Україна звільнятиме півострів від російських загарбників.

Крим

Крим. Фото - kubnews.ru

Існують різні думки про те, як Україна може повернути захоплений Російською Федерацією Крим та які будуть наслідки. На думку експерта, деокупація півострова відбуватиметься військовим шляхом, повідомляє «НБН» із посиланням на «24 канал».

За словами Черника, Україна зможе повністю звільнити Крим лише тоді, коли путінський режим та його «імперія» почне колапсувати.

ЗСУ треба буде демонструвати ворогові свою військову силу, аби росіяни усвідомили, що немає жодної логіки продовжувати боротьбу. За такого сценарію, як вважає експерт, уже спрацює класична дипломатія, яка сама по собі нічого не вирішує.

«Немає іншого способу, як нарощувати наш бойовий кулак», – наголосив Черник, зазначивши, що ООН – «мертва організація», а Ялтинська система не працює.

Україна поверне Крим лише силовим шляхом, і в нашій історії є такий досвід. Експерт нагадав про блискучу Кримську операцію проти більшовиків полковника армії УНР Петра Болбочана у 1918 році.

Раніше радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк спрогнозував, за скільки місяців ЗСУ деокупують Кримський півострів.

Exit mobile version