У КМВА назвали атаку 16 грудня найбільшою з початку війни: скільки ракет Росія випустила по Києву

Представник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов розповів, що ракетна атака російських окупантів на столицю у п'ятницю, 16 грудня, стала найбільшою з початку війни.

Київ

Київ. Фото – ukrinform.ua

В ефірі національного телемарафону представник КМВА розповів, що армія Російської Федерації випустила по Києву 40 ракет, 37 із них збили сили протиповітряної оборони, інформує «НБН».

Шаманов зазначив, що столиця витримала одну із найбільших ракетних атак з початку повномасштабної війни з російськими загарбниками. Наразі уточнюється інформація щодо руйнувань та жертв, відомо про одного постраждалого у Дніпровському районі.

Мер Києва Віталій Кличко раніше повідомляв про вибухи у Деснянському, Голосіївському та Дніпровському районах. У столиці є перебої з водопостачанням, запроваджено екстрені відключення електрики через пошкодження критичної інфраструктури внаслідок ракетного обстрілу.

Нагадаємо, вранці 16 грудня глава Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив, що війська РФ випустили 60 ракет по Україні.

Exit mobile version