Обстріл Запоріжжя російськими військами: пошкоджено житлові будинки та гімназію

Цієї ночі передмістя Запоріжжя було обстріляне російськими окупаційними військами.

Ракетний удар

Було нанесено удар по Запоріжжю. Фото - 24tv.ua

Як передає “НБН“, про це розповів голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

“Ворог цієї ночі завдав ракетного удару по передмісті Запоріжжя. Частина з них потрапили по гімназії, розташованій у Степенській громаді. Крім того, постраждали розташовані поряд будинки”, – наголосив високопосадовець.

Водночас Олександр Старух наголосив, що серед мирних жителів жертв немає.

“На щастя, люди неушкоджені та цілі”, – розповів керівник ОВА.

Слід зазначити, що російські окупанти продовжують усі свої зусилля спрямовувати на захоплення на Донеччині. Зараз найважчі бої проводяться, крім усього іншого, у районі Бахмуту. Так, протягом минулої доби, 23 грудня, українські Збройні сили змогли відбити атаки відразу в десяти населених пунктах, серед яких Андріївка Луганської області та Ямполівка, Роздолівка, Бахмутське, Бахмут, Північне, Нью-Йорк, Красногорівка, Водяне та Мар’їнка в Донецькій області.

При цьому, згідно з даними Генерального штабу, наразі немає жодних ознак формування ударного угруповання на території Білорусі. Разом з тим експерти Інституту вивчення війни не виключають, що Росія може вести підготовку великого наступу в північно-західній частині Луганської області або на південному сході Харківської області.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що РФ може завдати чергового масованого ракетного удару по Україні 22 або 23 грудня.

Exit mobile version