Терористичний удар РФ по Херсону: кількість загиблих мирних громадян зросла

Сьогодні вранці, двадцять четвертого грудня, країна-агресор Російська Федерація завдала терористичного удару по мирному населенню у центрі Херсона. Ближче до вечора стало відомо, що кількість загиблих людей зросла.

Удар по Херсону

Кількість загиблих збільшилась. Фото - ukr.net

Як інформує «НБН» із посиланням на повідомлення керівника Херсонської обласної військової адміністрації Ярослава Янушевича в ефірі телемарафону заявив, що внаслідок обстрілу з боку ворожих сил центру міста з РСЗВ «Град», а також запальних боєприпасів загинули щонайменше десять людей. Хоча раніше було відомо про сім жертв акту агресії Росії.

Крім того, він додав, що ще п’ятдесят п’ять осіб внаслідок злочинного обстрілу отримали поранення. З них вісімнадцять громадян перебувають у тяжкому стані. На щастя, за його словами, дітей серед постраждалих не було.

Також Янушевич додав, що внаслідок атаки з боку агресора було пошкоджено транспортні засоби, будівлі та котельню дитячого садка.

За словами голови Херсонської обласної військової адміністрації, внаслідок ворожого вогню ремонтним бригадам довелося усувати витік «блакитного палива».

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, як президент Зеленський відреагував на удар росіян мирним населенням у центрі Херсона.

Exit mobile version