Це не чутливий контент, а реальне життя українців – Зеленський показав світові тяжкі наслідки обстрілу центру Херсона росіянами

Глава Української держави Володимир Олександрович Зеленський відреагував на дуже жорстокий удар російських загарбників територією центру нещодавно звільненого Херсона. Зокрема, він оприлюднив у телеграмах дуже важкі фотографії наслідків ворожої атаки, не ставши навмисно блюрити тіла загиблих українців.

Удар по Херсону

РФ завдала удару по цивільним в Херсоні. Фото - t.me/V_Zelenskiy_official

Як інформує «НБН», у своєму посту у Телеграм президент України написав:

«Мабуть, соціальні мережі означать ці фотографії, як «чутливий контент». Але це зовсім не чутливий контент, а це реальне життя України та українців».

Вкотре Зеленський зазначив, що Росія, яка несе свій «російський світ» обстрілами, є країною-терористом. Крім того, президент акцентував увагу на тому, що росіяни, які хизуються своєю нібито «духовністю», влаштували кровопролиття на Святвечір, вдаривши навмисно по мирному населенню в центрі міста.

Президент України додав:

«Це зовсім не воєнні об’єкти. Це не війна за правилами. Це справжнісінький терор, вбивства заради залякування та задоволення. Світ має бачити, розуміти, проти якого абсолютного зла ми ведемо війну».

Наскільки відомо, внаслідок ворожої атаки по центру Херсона, 24 грудня, загинули семеро мирних громадян і близько 35 отримали поранення.

Нагадаємо, раніше ми писали про ракетний удар РФ по Запоріжжю.

Exit mobile version