Китай зробив зауваження Кремлю: Данілов повідомив, що РФ припинила шантажувати світ ядерною зброєю

Країна-агресор Російська Федерація припинила свій відвертий шантаж світу застосуванням ядерної зброї у війні проти Української держави. Секретар РНБО Олексій Данилов розповів про причину, через яку Кремль більше не робить цього.

Олексій Данілов

Данілов про ядерну зброю РФ. Фото - rbc.ua

Як інформує «НБН», в інтерв’ю Kyiv Post Олексій Данілов розповів, що Російська Федерація припинила відверто шантажувати світову спільноту ядерними бомбами через те, що в Китаї зауважили кремлівську верхівку.

Дослівно із заяви Олексія Данілова:

«На території Китаю ядерна зброя вже дуже давно. Вони мають свій потужний військово-промисловий комплекс. Інша річ, чи захопить КНР РФ. І якщо так, то в яких обсягах це буде? Ось це вже велике питання. Адже це теж виклик для світу. Все стихло після того, як їм зробили зауваження в Китайській народній республіці, що цього не можна робити. Росіяни слухняні до Китаю. Фактично, Росія буде підпорядкована КНР, якщо Захід не зробить висновків».

Нещодавно аналітики Інституту вивчення війни (США) розповіли, чому Путін і Шойгу знову почали шантажувати світ ядерною зброєю.

Exit mobile version